დიდი ბრიტანეთის მეცნიერებმა დაასახელეს ხუთი ხელმისაწვდომი და ყველაზე სასარგებლო პროდუქტი. როგორც სპეციალისტები ამბობენ, ეს არის ბულგარული წიწაკა, ზღვის კომბოსტო, სეზამი, კურკუმა და სოკო.
ეს პროდუქტები ორგანიზმზე დადებითად მოქმედებს, რადგან უამრავ სასარგებლო ნივთიერებას შეიცავს. მაგალითად, სოკოში ბევრი ცილაა, ზღვის კომბოსტოში _ რკინა და კალიუმი. კურკუმის გამოყენებას კი შეუძლია, სისხლში შაქრის შემცველობა შეამციროს.
სპეციალისტებმა აღნიშნეს, რომ ამ პროდუქტების გამოყენება საუკეთესო ზემოქმედებას მოახდენს ორგანიზმზე და ამასთანავე, ისინი ყველასთვის ხელმისაწვდომია.