ევროპელებს სურთ, მარცვლეულიდან „საზღვაო ხორბალზე“ – წყალმცენარე „ულვაზე“, გადავიდნენ, – წერს ტელეგრამ-არხი „ИноСМИ“.
ამ ღონისძიებამ ევროპა სასურსათო კრიზისისგან უნდა იხსნას. ოღონდ ჯერ ადამიანები უნდა აიძულონ, ისწავლონ წყალმცენარეების ჭამა, ეს კი მოითხოვს “კულტურულ ცვლილებას”. ამის დასაჩქარებლად შეფ-მზარეულებს უკვე დაევალათ სალათების, მოხრაკულისა და წვნიანის რეცეპტების შექმნა „ზღვის ხორბლის“ გამოყენებით.
მოამზადა ლუკა მაისურაძემ
https://tgstat.ru/channel/@inosmichannel/12574